PIATA SPATIILOR DE BIROURI IN CONTINUA EXPANSIUNE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Anii 2013 si 2014 ani au fost ani  foarte buni in ceea ce priveste cererea totala de spatii de birouri si a livrari acestora in termenul solicitat. S-au livrat constant incepand cu anul 2013, aproximativ 120.000 mp/an spatii birouri si se preconizeaza ca 2015 se va alinia acestui trend de crestere
Pentru 2016 asteptarile sunt mult mai mari in ceea ce priveste livrarea spatiilor de birouri, vehiculandu-se ca vor fi finalizate aproximativ 500.000 mp de birouri, asta bineinteles in cazul in care toate proiectele anuntate se vor dezvolta si vor fi duse la bun sfarsit.
Potrivit CBRE, zona Barbu Vacarescu – Pipera va inregistra cel mai mare nivel al stocului de spatii de birouri noi pentru urmatorii ani, aici gasindu-se cateva proiecte mari in diverse stadii de constructie, pe langa aceasta piata Victoriei si zona de vest vor inregistra si ele dezvoltari noi de clasa A.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus