PIATA SPATIILOR DE BIROURI IN CRESTERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit unei analize efectuate de o companie din domeniu, in primele noua luni ale anului, tranzacţiile cu spaţii de birouri în marile oraşe din ţara cu exceptia Bucurestiului au crescut cu 46%, comparativ cu aceeasi perioada a lui 2014.
Conform cu datele regasite in acest studiu, pe primul loc în primele trei trimestre din 2015 se află oraşul Iaşi, cu 14.603 mp, pe locul doi Timişoara cu 11.658 mp şi pe locul trei Cluj-Napoca cu 4.200 mp. Topul s-a alcatuit fara prezenta Bucurestiului.
Ordinea clasamentului se schimbă periodic în top trei, fiind strâns legată de livrările de spaţii noi în marile oraşe din anul respectiv. Anul trecut, în aceeaşi perioadă, pe primul loc se afla oraşul Cluj-Napoca, unde se tranzacţionase o suprafaţă totală de birouri de 14.990 mp, în timp ce în Iaşi se încheiaseră tranzacţii doar pentru 4.100 mp.
Numărul studenţilor dintr-un oraş este un indicator important pentru piaţa birourilor în următorii ani. Goana după forţa de muncă cu studii superioare, dar la nivel de entry level, adică de pe băncile facultăţii, a dus la o luptă din ce în ce mai acerbă pentru racolarea de studenţi, între marile companii de outsourcing, BPO şi IT&C, centre de cercetare - dezvoltare, spun consultanţii imobiliari.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus