PIATA SPATIILOR INDUSTRIALE VA FI IN CRESTERE IN 2015

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Piata de logistic si industrial a avut practic anul acesta un sentiment pozitiv si noi investitori au intrat in piata, iar cei deja prezenti se gandesc la inceperea unor proiecte speculative.

Cristina Pop, head of industrial agency in cadrul JLL, a declarat - "Comparativ cu 2013, segmentul industrial a crescut si a inceput sa fie atractiv datorita potentialului industrial urias al Romaniei, cu precadere pentru acei investitori care nu sunt inca activi in Romania. Daca pana in 2013 era o tatonare a pietii, in acest an, am asistat efectiv la achizitii, una din cele mai importante achizitii fiind P3, prin cumpararea Europolis, cel mai mare parc Industrial din Romania, fiind un singlu exemplu al interesului crescut”.

Si Rodica Tarcavu, head of industrial department a subliniat ca piata a fost efervescenta in anul 2014, cu tranzactii semnificative atat pe segmentul investitiilor (vanzarea celui mai mare parc logistic: Europolis Park din Bucuresti catre P3), cat si pe segmentul inchirierilor, care au depasit la nivel de 180.000 mp pana la jumatatea lunii decembrie.

„Timisoara a absorbit aproximativ 100.000 mp, reprezentand 60% din totalul tranzactiilor. Suntem optimisti ca acest trend dinamic va continua si in 2015 si ca piata va intra intr-o noua faza a dezvoltarilor speculative (Immofinanz a anuntat ca vrea sa inceapa un proiect logistic in Capitala n.r.), reasezandu-se pe pozitii mai solide, dupa un ciclu de mai bine de 10 ani in care au fost parcurse toate etapele – de la dezvoltare, la boom, maturizare, contractie, stagnare”, a adaugat Rodica Tarcavu.

Atentia spre zona de vest este posibil insa sa nu mai continue in viitorul apropiat avertizeaza unii din analistii imobiliari. „Din punct de vedere industrial, este foarte probabil ca in viitorul apropiat, sa se dezvolte alte zone decat cele care nu au fost in atentia investitorilor pana acum, deoarece problemele cu forta de munca din zona de Vest, in apropierea granitei cu Ungaria, se vor accentua”, a spus Laura Dumea Bencze, head of research la CBRE.

La nivel de dezvoltare Laura Dumea Bencze considera ca proprietatile de tip ‘build to suit’ vor domina in continuare piata, intrucat cele construite speculativ nu mai sunt preferate de dezvoltatori, luand in considerare caracteristicile actuale ale pietei.

La nivel de cerere, reprezentanta CBRE a mentionat ca segmentul de productie, aflat in continua crestere, este propulsat in special de sector de automotive. Pe de alta parte pe segmentul logistic nu au avut loc in 2014 dezvoltari spectaculoase.

Stirea originala aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus