PIATA TERENURILOR DIN ROMANIA TRAVERSEAZA CEA MAI BUNA PERIOADA DIN ULTIMII ZECE ANI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit datelor prezentate de o companie de consultanta imobiliara, anul trecut, valoarea totală a tranzacţiilor cu terenuri pentru proiecte imobiliare, fără a lua în calcul proiectele industriale, a atins  pragul de 350 mil. euro la nivel na­ţional. Conform acestui studiu realizat de compania Colliers International, Bucureştiul repre­zintă 70% din aceasta valoare.
In Capitala, terenurile au fost achizitionate pentru dezvoltare rezidentiala, in timp ce in tara cele mai multe au tintit dezvoltarea proiectelor comerciale.
In Bucuresti, tranzacţiile cu terenuri pentru dezvoltări rezidenţiale au reprezentat mai mult de jumătate din volumul investiţional. Majoritatea cumpărătorilor sunt investitori imobiliari cu capital străin.
Dinamismul sectorului rezidenţial în ceea ce priveşte achiziţia de terenuri a venit ca urmare a capacităţii pieţei de a absorbi atât proiecte mici, cât şi proiecte de peste 1.000 de apartamente, în condiţiile în care, conform sondajelor efectuate de Comisia Europeană, dorinţa de a cumpăra o locuinţă a fost la cel mai crescut nivel post-criză. Cele mai active zone au fost centrul şi nordul Capitalei: Bulevardul Expoziţiei, Bucureştii Noi şi zona Băneasa-DN1-Jandarmeriei – datorită viitorului pol de birouri din zona Expoziţiei, dar şi zonele Floreasca-Barbu Văcărescu, Aviaţiei şi Pipera.
Potrivit ANCPI, pe parcusul intregului an 2017, au fost vândute, în total, 627.802 de imobile la nivel naţional, potrivit datelor Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI). În luna decembrie 2017, numărul caselor, terenurilor şi apartamentelor care au făcut obiectul contractelor de vânzare-cumpărare, la nivel naţional, a fost de 55.974. Cele mai multe vânzări de imobile au fost înregistrate, în 2017, în Bucureşti – 82.477, Cluj – 43.774 şi Ilfov – 41.687. Judeţele cu cele mai puţine imobile vândute în aceeaşi perioadă sunt Teleorman – 4.470, Sălaj – 3.920 şi Caraş-Severin – 3.615 imobile.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus