PIATA TERENURILOR INTR-O NOUA PERIOADA A SCHIMBARII

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dupa o perioada in care marii retaileri alimentari si de bricolaj au achizitionat terenuri cu scopul extinderii acestora, urmeaza o alta in care treptat investitiile dezvoltatori imobiliari schimba acest rol al terenurilor cu unul destinat rezidentei si birourilor.
„Dezvoltatorii se întorc încet pe piaţă şi o să înregistrăm acelaşi fenomen ca în 2005-2008, când aceştia aveau prioritate la cumpărarea de terenuri faţă de retaileri“, spune Attila Peli, directorul departamentului de terenuri şi dezvoltare din cadrul JLL. Potrivit acestuia, ultimul ciclu al pieţei imobiliare a început în 2003 şi s-a terminat în 2013, durând circa zece ani. Dezvoltarea tehnologiei ar fi trebuit să scurteze aceste cicluri până la şapte ani, însă criza profundă în care am intrat în 2008 a necesitat 5-6 ani de revenire. Consultantul menţionează că astăzi putem considera că suntem la începutul unui nou ciclu.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus