PIATRA NATURALĂ: UN MATERIAL PRACTIC, DAR OCOLIT DE ROMÂNI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Piatra naturală este unul dintre cele mai rezistente materiale de construcţie, indiferent dacă este vorba despre exteriorul sau interiorul locuinţelor. Estetică, rezistentă în timp şi accesibilă ca preţ şi uşor de combinat cu o multitudine de materiale, piatra naturală poate fi alegerea ideală, pentru orice segment al pieţei construcţiilor. Cu toate acestea, cei care aleg să lucreze cu acest material sunt, de cele mai multe ori, instituţiile sau dezvoltatorii de birouri, mai puţin clienţii de rezidenţial.
Piatra naturală poate crea orice tip de ambianţă: de la clasic la elegant, sau de la modern la rustic. Clienţii o pot folosi pentru placaje decorative, faţade, blaturi, trepte sau şeminee, dar cea mai comună destinaţie este pentru baie, bucătărie şi terase. Desigur, orice alt proiect imaginat de client poate deveni realitate. Iar pentru consiliere, se poate apela chiar la compania care vinde produsul. Cele mai multe dintre aceste companii oferă pachete complexe clienţilor.
Preţul porneşte de la aproximativ 30 de lei/mp, în cazul pietrei subţiri pentru construcţii, dar poate urca şi peste 100 de lei/mp. Câteva dintre cele mai cunoscute produse româneşti, care au câştigat apreciere şi la nivel internaţional, sunt marmura Ruşchiţa, travertinul Carpinis şi travertinul Geoagiu, andezitul Pietroasa, dar şi calcarele Baschioi şi Podeni. Printre cele mai des folosite se numără însă onix, granit, marmură, ardezie şi calcar.
Cele mai mari afaceri din domeniu au raportat creşteri, chiar şi în anii de criză
Pentru a convinge clienţii de beneficiile pietrelor naturale, furnizorii acestora îşi educă permanentă colaboratorii, respectiv constructorii, inginerii sau arhitecţii, precum şi clienţii finali, prin materiale informative. Dar poate cel mai eficient mecanism de vânzare sunt pachetele complete, care include beneficii pentru clienţi, personalizate în funcţie de achiziţie. Cele mai mari afaceri din domeniu au raportat astfel creşteri, chiar şi în perioada de criză.

Citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus