PIETELE IMOBILIARE DIN TARILE EUROPEI DE EST SI CENTRALA CONTINUA SA ATRAGA INVESTITII STRAINE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Pe parcursul lui 2015, volumul de investitii straine in imobiliarele din tarile Europei Centrale si de Est(exceptie Rusia) a crescut cu 25% fata de 2014. Investitiile straine s-au ridicat la 9,9 miliarde euro, jumătate din ei fiind plasati de companii care provin din Statele Unite ale Americii şi Germania.
Ţările din Europa Centrală şi de Est continuă să fie profitabile pentru marii investitori ai lumii, fapt demonstrat de sumele în continuă creştere plasate în pieţele imobiliare: „Investiţiile în ţările dinEuropa Centrală şi de Est (excluzând Rusia) au crescut cu 25% în 2015, comparativ cu anul precedent şi au atins cifra de 9,9 miliarde euro. Dacă creştere anuală era aşteptată, performanţele generale depăşesc previziunile şi conturează un tablou cu o destindere semnificativă a pieţelor din regiune”, se arată în cel mai recent raport CBRE focusat pe această zonă.
Cele mai mari sume au fost plasate de fondurile americane de investiţii (160 milioane euro), reprezentând 30% din total, în creştere cu şapte procente faţă de anul 2014. Specialiştii subliniază că reintrarea pe pieţe a unor nume mari precum Morgan Stanley sau Goldman Sachs indică o creştere a încrederii investitorilor în zonele din această parte a Europei.
Germania este al doilea mare furnizor de investitori străini, cu 23% din totalul capitalului plasat în regiune (faţă de 12%, în anul precedent). Potrivit analiştilor imobiliari, prezenţa Germaniei în top se datorează în parte şi activităţii investiţionale a Union Investment, cel mai important investitor german în regiune.
În timp ce previziunile pentru 2016 indică o tendinţă pozitivă, un factor potenţial de diminuare a creşterii volumului de investiţii ar putea fi prezenţa relativ scăzută a produselor foarte atractive pentru investiţii. Dezvoltările de spaţii de birouri din Varşovia şi Bucureşti sunt la un nivel record, ceea ce va duce la o creştere a interesului dezvoltatorilor şi al chiriaşilor în a acţiona pe aceste pieţe.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus