PLAFONUL PRIMA CASA 2015 A FOST APROBAT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Prin Hotararea Guvernului nr. 16/2015 a fost aprobat plafonul pentru Prima Casa 2015. A fost stabilit la valoarea de 2.500 milioane lei cu posibilitatea maririi prin utilizarea in anul 2015 a diferentei nealocate din plafonul prevazut pentru anul 2014, precum si sumele neutilizate pana la data de 31 decembrie 2014 din fondurile alocate bancilor din plafonul disponibil pentru 2014.
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri(FNGCIMM) anunta pe pagina sa de web ca bancile participante la program sunt: BCR, BRD, Raiffeisen Bank, Banca Romaneasca, Alpha Bank, Millennium Bank, Banca Transilvania, CEC Bank, EFG Bancpost, Piraeus Bank, Intesa Sanpaolo Romania, UniCredit Tiriac Bank, Credite Agricole, OTP Bank, Bank Leumi, RIB Bank, ING Bank si Marfin Bank.
Cei interesati sa-si achizitioneze o locuinta prin acest program ar trebui sa stie ca plafonul maxim al creditului garantat de stat este de: 60.000 euro, echivalent lei - pentru o locuinta veche; 70.000 euro, echivalent lei - pentru o locuinta noua; 75.000 de euro, echivalent lei - pentru o locuinta colectiva care se edifica. In cazul in care locuinta are o valoare mai mare, diferenta este suportata din rezervele proprii. Avansul este de 5% din valoarea imobilului, iar comisionul catre Fondul de Garantare este de 0,49% pe an.


citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus