PLANURI DE DEZVOLTARE IN ROMANIA A GRUPULUI IKEA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Proiectul mixt de birouri şi locuinţe, construit de divizia imobiliară locală a grupului suedez Ikea, Vastint România a fost inaugurat oficial. Proiectul se dezvolta pe terenul fostei platforme a fabricii de la Timpuri Noi. 
Planurile de dezvoltare in Romania anuntate de grupul suedez cuprind deocamdata doua proiecte importante.  
Compania Vastint a început anul acesta construcţia speculativă a primelor două clădiri de birouri, dintr-un total de trei, care urmează a fi livrate în primul trimestru din 2017. Această primă etapă presupune un cost de dezvoltare estimat de Capital la circa 50 mil. euro, sumă care include şi valoarea terenului.
"Livrarea celei de-a treia clădiri este condiţionată de piaţă. Dacă o să fie absorbită prima fază, imediat începem şi următorul imobil. Investiţia este susţinută din fonduri proprii, drept pentru care nu suntem condiţionaţi de finanţare bancară", a anuntat Antoniu Panait, directorul general al diviziei imobiliare Ikea in Romania.
Compania Vastint are in plan şi dezvoltarea unor blocuri de locuinţe cu o suprafaţă de 50.000 mp, adică echivalentul a circa 700 de apartamente. „Data de începere a lucrărilor pentru componenta rezidenţială nu a fost încă stabilită. Este posibil să înceapa în decurs de doi ani. Nu am început încă proiectarea“, a adaugat Antoniu Panait.
Un al doilea proiect major, se va dezvolta in zona Orhideea, unde compania Vastint a cumparat  un teren de două hectare. Proiectul Orhideea presupune constructia a 
trei clădiri de birouri ce vor avea 40.000 mp închiriabili. 
"La Orhideea este finalizată proiectarea şi am început licitaţia pentru desemnarea antreprenorului general. Este posibil să începem lucrările anul viitor", a declarat directorul general Vastint Romania.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus