PLANURI DE RESTRICTIONARE A CREDITELOR PENTRU PERSOANE FIZICE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Increderea romanilor in pachetele de produse oferite de banci, a fost in ultima perioada intr-o continua crestere. Bancile au venit cu credite atractive si au sporit dorinta si apetitul romanilor pentru a se imprumuta. Mai nou, bancile acorda credite doar cu buletinul, dar din pacate aceasta metoda contribuie la o perspectivă îngrijorătoare. Potrivit calculelor BNR, avansul din ultimii doi ani este unul sustenabil, dar depăşirea acestuia poate arunca România într-un nou val de frenezie bancară. Pentru a evita această situaţie, BNR întocmeşte deja planuri de restricţionare a creditelor pentru persoanele fizice.
În ultimii doi ani, împrumuturile populaţiei au avut un avans de 20%, ceea ce este un procent catalogat drept rezonabil, de către oficialii BNR. Dar dacă se păstrează trendul de creştere şi se atinge pragul de 30%, atunci România intră într-o nouă etapă de risc bancar. Creditul Prima Casă a jucat un rol important în această situaţie, după cum arată statisticile BNR.

"Creditul în lei pentru populaţie este singura porţiune care creşte semnificativ, începând din 2013, cu 20%, în acest interval de timp. Este nevoie ca această creştere să fie monitorizată cum se cuvine de către bănci şi de noi. Pot să vă spun că, în ceea ce priveşte Banca Naţională, analizăm măsura în care este nevoie, este util, este oportun să intervenim în acest proces cu noi instrumente macroprudenţiale, în vederea evitării repetării unui boom, a unei fericiri maxime, cum a fost până în 2008, dar care probabil nu se va repeta, pentru că atunci, încă în etapa post-comunistă, nu cunoscusem ce înseamnă recesiune”, explică Eugen Rădulescu, directorul direcţiei Stabilitate Financiară din BNR.
In prezent, programul Prima Casa nu este o amenintare pentru stabilitatea bancara. El va continua si va fi intrerupt doar in cazul in care creditele populaţiei vor deveni nesustenabile. 

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus