POLISTIRENUL, EFICIENT SAU NU?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Polistirenul este una dintre soluţiile de construcţii intens boicotate şi larg aplicate. În timp ce specialiştii se împart în două mari tabere şi dezbat eficienţa materialului, clienţii merg adesea pe criteriul celui mai bun preţ, sperând ca descrierile fataliste să nu se adeverească. Cu toate acestea, riscurile vehiculate sunt destul de importante pentru a fi luate în calcul înainte de a lua decizia de achiziţie. Este vorba despre grave probleme de sănătate dar şi cheltuieli neprevăzute, în cazul în care produsul nu este bine ales sau montat.
Calitatea polistirenului a fost puternic dezbătută în ultimii ani, dar pe măsură ce trendul construcţiilor verzi capătă avânt, discuţiile sunt tot mai aprinse. Toată lumea este de acord cu faptul că izolarea termică pe care o oferă acest material este reală şi de durată, dar efectele secundare sunt cele de natură să îngrijoreze.
O altă discuţie este cea legată de rezistenţa la foc. Polistirenul este promovat ca un material care se comportă bine, în caz de incendiu. Cu toate acestea, în realitate au existat cazuri în care acest material s-a comportant mai degrabă ca un potenţator al flăcărilor.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus