PORTLAND TRUST A DEMARAT LUCRARILE DE CONSTRUCTIE ALE UNUI NOU PROIECT DE BIROURI DIN BUCURESTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Portland Trust, unul dintre cei mai mari constructori de birouri din Bucureşti, a anuntat ca va investi 80 de milioane de euro într-un nou proiect de birouri din zona Romexpo.

Grupul ING a închiriat integral una dintre cele trei clădiri la care lucrările de construcţie au început. ING isi va muta sediul central într-o clădire cu o suprafaţă de 20.000 de mp. Celelalte două clădiri vor avea suprafeţe de 8.000 de mp, respectiv 14.000 de mp. 

Compania a anunţat luna trecută că a obţinut autorizaţia de construcţie, iar cele trei clădiri de birouri vor fi livrate în primăvara lui 2019. Atunci, 2.000 de angajaţi ai ING se vor muta în zona în care şi UniCredit îşi are sediul central.

"Investiţia se ridică la circa 80 de milioane de euro şi avem finaţarea asigurată de la BCR", a declarat Florin Furdui, directorul general al Portland Trust.

Dezvoltatorul mai are în construcţie a treia clădire de birouri din Oregon Park, cu o suprafaţă de 25.000 de mp şi pentru care investeşte 50 de milioane de euro. La finalizarea întregului proeict Oregon, acesta va avea 70.000 de mp. În total, investiţia în Oregon Park se ridică la 140 de milioane de euro.

stirea integral aici

 

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus