POTI OBTINE UN CREDIT RAPID, SIGUR SI GRATIS PRIN INTERMEDIUL TELEFONULUI MOBIL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Telefoanele mobile au devenit indispensabile nu doar pentru comunicare, ci şi pentru organizarea activităţilor de zi cu zi. Acum, telefoanele mobile plătesc facturi, te ajută să îţi gestionezi cheltuielile şi, mai nou, chiar să obţii un credit. Clienţii sunt scutiţi astfel de a mai face un drum către bancă sau până la un broker bancar şi îşi pot lua informaţiile la prima mână, de pe smartphone. Apoi, tot ce trebuie să facă este să dea un click şi creditul va veni la el.
Importanţa telefonului în viaţa de zi cu zi nu mai poate fi neglijată de niciuna dintre companiile care vor să evolueze. Tocmai de aceea, volumul aplicaţiilor care încearcă să pună întreaga lume financiară la doar un click distanţă, este în permanentă creştere. Conceptul De Home Banking este deja bine cunoscut de clienţii bancari, dar o companie de brokeraj a făcut un pas înainte şi a adus utilizatorilor de smarphone întreaga ofertă de credite, pe telefon.
„Clientul poate să afle de pe telefonul lui ce credit i s-ar potrivi şi care este venitul necesar pentru a-l obţine. După instalare este necesară introducerea unui cod de activare, pe care administratorul nostru îl pune la dispoziţie. În momentul în care găseşte produsul dorit, în cel mult 30 de minute va fi contactat de unul dintre cei 300 de consultanţi ai noştri, pentru a-i oferi informaţii exact şi a găsi soluţia potrivită pentru semnarea creditului. Aplicaţia se instalează gratuit din App Store şi Google Play”, a declarat pentru IMOPEDIA.ro Daniel Amza, director de dezvoltare AVBS Credit.
În general, persoanele eligibile pentru un credit, în acest moment, sunt cele cu venituri medii şi mari. Dar pentru a şti exact la ce nivel se află bugetul lor, la un moment dat, deţinătorii de smartphoneuri pot folosi o multitudine de alte aplicaţii care le contorizează şi optimizează cheltuielile, în funcţie de veniturile lunare.

Citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus