POTI SA STABILESTI PRETUL PROPRIEI LOCUINTE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Majoritatea cumpărătorilor obişnuiţi nu consideră locuinţa de zi cu zi ca pe o investiţe, deşi este poate cea mai costisitoare achiziţie din întreaga viaţă. Există investitori care obţin profituri uriaşe din imobiliare, însă aceştia planifică atent cheltuielile sau recuperarea investiţiei şi, mai ales, nu locuiesc în proprietăţile pe care le tranzacţionează, astfel că nu sunt nevoiţi să pună un preţ aspectului personal. Rata dobânzii de referinţă a coborât extrem de mult în ultimii ani, în timp ce preţul locuinţelor a scăzut semnificativ. Analiştii din întreaga lume susţin că este cea mai bună perioadă pentru achiziţia unei proprietăţi, deoarece preţurile nu vor face decât să urce, pe viitor. Însă există şi voci care susţin că,  clienţii cu venituri medii ar putea găsi numeroase investiţii mult mai profitabile decât cele din real estate şi că propria locuinţă nu poate fi privită ca o investiţie. Mai mult, nu oricine poate gândi ca un investitor, fiind nevoie de diverse abilităţi.
Achiziţia propriei locuinţe, investiţia supremă?
Agitaţia din piaţa imobiliară pornită în întreaga lume în special după anii 2000 (urmată de un declin abrupt, după 2007) a creat o perspectivă distorsionată asupra investiţiilor imobiliare. De-a lungul a câţiva ani, toată lumea avea impresia că achiziţia propriei locuinţe reprezintă investiţia supremă. Această mentalitate s-a schimbat complet în ultimii ani, sectorul real estate fiind privit cu mult pesimism. Însă specialiştii spun că adevărul este undeva la mijloc.
La noi, componenta investiţională este mult mai slabă decât cea sentimentală – cei mai mulţi cumpărători îşi vizualizează întreaga viaţă în aceeaşi locuinţă, fără a se gândi vreo clipă la un eventual profit. Dar acest comportament de masă este perfect explicabil într-o ţară cu trecutul şi cultura noastră, spun specialiştii, iar lucrurile se vor mai schimba poate doar cu generaţiile viitoare.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus