PREŢUL APARTAMENTELOR VECHI DIN CAPITALĂ A EXPLODAT ÎN IUNIE ŞI A AJUNS LA CEA MAI MARE VALOARE DIN ULTIMII CINCI ANI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Preţul mediu al apartamentelor vechi din Bucureşti a crescut de la 78.400 de euro în luna mai la 79.650 de euro în iunie, ceea ce se traduce într-un avans de 1,59%, adică 1.250 de euro, potrivit indexului imobiliar al ZF, realizat în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker, pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic. Faţă de iunie 2015, creşterea este de 3,17%. Aviaţiei, Unirii şi Victoriei rămân cele mai scumpe zone, cu apartamente vechi care depăşesc 100.000 de euro.

Mai scumpe decât preţul de luna trecută, de 79.650 de euro, apartamentele au mai fost doar în septembrie 2011, când media era de 80.200 de euro.

Rezultatul poate fi explicat prin listinguri, adică proprietari care scot pentru prima dată la vânzare proprietăţi, aşteptările lor fiind mai ridicate decât ceea ce se întâmplă în piaţă. În plus, cei care au avut oferte la vânzare în mai, lună în care gradul de absorbţie a fost mai scăzut ca în alte luni, nu au apucat încă să reacţioneze şi să-şi reducă aşteptările.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus