PRETUL CHIRIEI LIMITAT PRIN LEGE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultima perioada de timp, pretul chiriilor din Berlin, capitala Germaniei, a avut un ritm de crestere alarmant. Autoritatile germane s-au sesizat si au intervenit printr-o lege care limiteaza nivelul chiriilor. Astfel, incepand de luni, proprietarii nu vor mai putea cere cu mai mult de 10% din media preţului la nivel local.
Cauza acestor scumpiri a fost determinata de mutarea in fiecare an a cca 40.000 de oameni in Berlin. In ultimii 10 ani, nivelul chiriilor aproape ca s-a dublat. Daca in 2005, pretul mediu pentru un metru patrat era de 5,5 euro, anul trecut acesta a ajuns la 9 euro.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus