PRETUL CHIRIILOR A SCAZUT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In Bucuresti, pretul solicitat pentru inchirierea unui apartament a scazut cu 6% in luna mai comparativ cu luna aprilie a acestui an. Pretul pentru inchirierea unei garsoniere nu s-a modificat in ultima luna. Apartamentele vechi din Bucuresti cu 3 si 4 camere au fost cele al caror pret de inchiriere au inregistrat cele mai mari scaderi, conform unei statistici efectuate de un portal de imobiliare.
Pretul mediu de inchiriere al unui apartament cu 3 camere din Capitala este, in mai, de 592 de euro, fata de 632 de euro in aprilie. Intr-o situatie similara se afla si apartamentele cu 4 camere, al caror pret mediu de inchiriere a scazut de la 992 de euro inregistrat luna trecuta la 933 de euro.
La apartamentele cu 2 camere chiria a scazut cu cca 4,5%, adica de , de la 394 de euro in aprilie la 376 de euro in luna mai.
Si la apartamentele noi, construite dupa anul 2000, s-au observat scaderi importante ale chiriei cu aproximativ 13%. Singurele locuinte noi al caror pret de inchiriere a crescut sunt garsonierele.


citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus