PRETUL CHIRIILOR S-A MAJORAT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In Capitala, pretul solicitat pentru chirii s-a marit in ultimele 12 luni, ajungand in luna martie a acestui an la 620 de euro pentru apartamentele cu 3 camere si de 981 de euro pentru apartamentele cu 4 camere, potrivit statisticilor unui portal de imobilare. Aceste sunt preturile medii solicitate de proprietari. Referitor la apartamentele cu 2 camere pretul este intr-o usoara crestere in ultimele douasprezece luni, ajungand la 389 de euro, in timp ce singurele care se afla in regres sunt garsonierele, cu un pret mediu in martie de 245 de euro. Aceasta crestere se explica prin majorarea numarului de oferte de vanzare de pe piata in dauna celor de inchiriere. 
In comparatie cu luna martie a lui 2014, pretul mediu al chiriei apartamentelor cu 4 camere s-a marit cu 8%, cea mai mare crestere dintre toate tipurile de locuinte, pentru cele cu 3 camere pretul s-a majorat cu 5%. O crestere putin mai lenta au inregistrat-o apartamentele cu 2 camere, unde pretul mediu cerut a fost cu 1,2% mai mare. Garsonierele sunt singurele care in ultimele 12 luni au inregistrat un regres de 1% al pretului mediu de inchiriere.


citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus