PRETUL DE VANZARE AL LOCUINTEI POATE ATRAGE O GAMA MAI LARGA DE CLIENTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Stabilirea preţului de vânzare, în cazul unei proprietăţi, este una dintre cele mai dificile misiuni, pentru proprietar. La modul ideal, preţul trebuie să fie profitabil pentru vânzător, o afacere bună pentru cumpărător şi reprezentativ pentru piaţă, la momentul vânzării. Dacă aceste condiţii sunt întrunite, atunci proprietarul va putea să îşi selecteze clienţii dintr-o listă amplă de persoane interesate. În caz contrar, întreaga piaţă va funcţiona în defavoarea vânzătorului.
În momentul în care decide să îşi vândă locuinţa, proprietarul tinde să stabilească preţul complet subiectiv. Suma cerută de el reflectă valoarea sentimentală a proprietăţii, investiţiile făcute de-a lungul timpului sau chiar şi preţul de achiziţie. Toate acestea sunt nişte valori greşite care conduc la supraevaluarea preţului. Iar supraevaluarea, conduce la un blocaj în procesul tranzacţional. Oricât de dificil este, proprietarul trebuie să se detaşeze emoţional de locuinţa sa, înainte de a stabili preţul de vânzare.
Aşadar, preţul trebuie să reflecte valoarea locuinţei, nu valoarea bunurilor din interiorul ei. Iar pentru a stabili valoarea corectă, este necesară studierea pieţei. Vânzătorul trebuie să ştie ce alte oferte similare sunt de vânzare în zonă, cum s-au vândut altele în trecutul apropiat dar şi ce caracteristici are perioada în care îşi scoate locuinţa la vânzare. Preţul poate oscila în funcţie de perioada anului în care locuinţa este scoasă la vânzare. Tentaţia multora este să anunţe un preţ iniţial mai mare şi, dacă nu cumpără nimeni, să îl scadă progresiv. Această abordare este una mai degrabă păguboasă, spun specialiştii. Tocmai pentru a evita asemenea situaţii, specialiştii recomandă poziţionarea corectă a proprietăţii, de la bun început.

Citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus