PRETUL INCHIRIERII UNEI VILE DE LUX IN BUCURESTI PLEACA DE LA 3200 EURO/LUNA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Casa la Armeneasca cu elemente pictate de Stefan Luchian - 15.000 Euro

Pe strada Italiana este scoasa la inchiriere pentru 15.000 euro pe luna o vila monument istoric cu o suprafata de 800 de mp construiti. Vila istorica a apartinut unei membre a familiei Mavrocordat doamna Matilda, despre care legenda spune ca a pierdut proprietatea la poker.

Vila in zona Romana, 25.000 euro

Vila cuprinde picturi ale unor artisti coordonati de Stefan Luchian, iar doua dintre medalioanele de la demisol se pare ca au fost pictate chiar de Luchian.

Vila Vintila Bratianu- 18.000 euro

Espaco Development are scoasa la inchiriere o vila de 20 de camere in apropiere de Romana. Vila are o suprafata de peste 1.100 mp utili si este scoasa la inchiriere pentru 25.000 euro.
u o suprafata de peste 1.100 mp, vila Vintila Bratianu este una dintre cele mai impunatoare constructii ale Bucurestiului. Proprietatea este scoasa la inchiriere pentru 18.000 euro pe luna, potrivit datelor Esop.

Imobil la Universitate-15.000 euro

Un imobil construit intre 1880 si 1900 cu o suprafata construita de peste 1.700 mp in zona Universitate este scos la inchiriere prin Regatta pentru 15.000 euro. Proprietate compusa din trei imobile: doua case si o sala festivitati.

Vila Dorobanti- 3.200 euro

Vila este situata in imediata apropiere a Pietei Dorobanti si are o suprafata utila de 320 mp. Proprietatea scoasa la inchiriere prin intermediu Regatta are o chirie de 3.200 euro.

Vezi stirea originala aici:

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus