PRETUL MEDIU AL APARTAMENTELOR VECHI DIN BUCURESTI A CRESCUT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultimele 12 luni, apartamentele vechi din Bucuresti s-au scumpit cu aproximativ 2,3%, potrivit indexului zf imobiliar realizat in colaborare cu o firma de consultanta imobiliara.
Preţul mediu al unui apartament vechi din Bucureşti a crescut cu 1.800 de euro în ultimul an şi stă să spargă pragul de 78.000 de euro la finalul lunii ianuarie din 2016.

Peste jumătate din creştere, respectiv 1.000 de euro în plus la preţul de vânzare, a venit însă numai în ultima lună. Astfel, la finalul lunii ianuarie preţul mediu al unui apartament vechi cu trei camere din Bucureşti a ajuns la 77.950 de euro, în creştere cu 1,36% faţă de decembrie 2015 şi cu 2,36% mai mare faţă de luna ianuarie a anului trecut.

"Odată cu stabilizarea preţurilor şi îmbunătăţirea ofertelor de finanţare, a crescut şi cererea pe segmentul middle market, adică pentru apartamentele cu un număr mai ridicat de camere (trei sau chiar patru camere) şi pentru apartamente amplasate în zone mai bune ale cartierelor sau în zone semicentrale“, spune Cătălin Şerbă­nescu, vicepreşedintele old market în cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.
Cele mai scumpe apartamente vechi se găsesc în zonele Aviaţiei, Unirii şi Victoriei, unde preţurile depăşesc 110.000 de euro, iar cele mai ieftine sunt în 1 Decembrie, Berceni, Colentina, Crângaşi, Dristor, Drumul Taberei, Militari, Olteniţei şi Titan, unde valoarea unui apartament este sub 70.000 de euro.


stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus