PRETURI MAI MICI PENTRU LOCUINTELE DIN CAPITALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In primele patru luni ale anului, volumul ofertelor noi a crescut cu aproximativ cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Preţul mediu solicitat de particulari pentru o garsonieră în luna aprilie 2014 a fost cu 1% mai mic decât în luna martie 2014 şi cu 6% mai mic decat cel din aceeasi perioada a anului trecut.
Preţul mediu solicitat de particulari pentru un apartament cu două camere în aprilie 2014 a fost de  cu 1% mai mic decât în luna precedentă şi cu 5% mai mic decât cel din aceeasi perioada a anului trecut.
Preţul mediu solicitat de particulari pentru un apartament cu trei camere în aprilie 2014 a fost de  cu 1% mai mic decât în martie şi cu 4% mai mic decât cel de anul trecut din aceeasi perioada.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus