PRETURILE APARTAMENTELOR SUNT IN SCADERE COMPARATIV CU 2014

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dupa ce inceputul anului debutase cu o mica crestere a preturilor cerute de catre proprietarii ce vroua sa vanda un apartament, la sfarsitul lunii martie putem afirma ca situatia a revenit la normal si preturile au continuat scaderea, moderata ce-i drept, din ultimii ani.
In Bucuresti, pretul mediu a scazut cu 2% fata de luna februarie a anului 2014. In luna februarie, pretul mediu al unui apartament era de 1.056 de euro. Spre comparatie, pretul mediu solicitat in intervalul similar din 2014 se situa la 1.078 de euro pe metru patrat (diferenta de 2% fiind dictata in mod exclusiv de segmentul locuintelor noi, care s-au depreciat cu 8,3%), noteaza Mediafax.

In concordanta cu evolutia din ultimele luni, proprietarii de apartamente vechi din Capitala si-au majorat usor pretentiile in martie, respectiv cu 1% (de la 1.004 euro pe metru patrat, pana la 1.014 euro pe metru patrat). Pe de alta parte, dupa ce au atins, in februarie, cea mai scazuta valoare din 2008 incoace, locuintele din ansamblurile rezidentiale bucurestene au consemnat un avans semnificativ, de 3,4%, de la 1.065 la 1.101 euro pe metru patrat.

De altfel, Bucurestiul este singurul din cele mai mari cinci orase din tara unde preturile sunt mai reduse la sfarsitul primului trimestru fata de primele trei luni din 2014.

Astfel, in Brasov, pretul mediu a atins in martie nivelul de 864 de euro pe metru patrat util, marcand un avans de 2,1% fata de februarie (cand se situa la 846 de euro pe metru patrat util) si de 5,1% fata de aceeasi perioada din 2014 (822 de euro pe metru patrat). Pretul mediu solicitat pentru locuintele din blocurile vechi a crescut cu 2%, de la 835 la 852 de euro pe metru patrat, in vreme ce apartamentele noi s-au apreciat cu 1,8%, de la 909 la 925 de euro pe metru patrat.


Citeste stirea originala aici:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/181947/apartamentele-din-bucuresti-s-au-scumpit-in-martie.html
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus