PREŢURILE IMOBILELOR AU AJUNS LA NIVELUL DIN 2006

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Conform celor de la imopedia.ro, segmentul rezidenţial a fost extrem de afectat în ultimii ani, ceea ce a scos mulţi dezvoltatori din afaceri. Ansamblurile finisate cu puţin înainte de apariţia crizei au atras cu greu câţiva clienţi, în timp ce multe construcţii au fost stopate pe o perioadă nedefinită, astfel că puţini s-au încumetat să înceapă proiecte noi. Dacă între în 2009 şi 2010, domeniul a fost aproape în totalitate blocat, piaţa a început să se dezmorţească din 2011, iar în ultimii doi ani, activitatea s-a intensificat. Însă dezvoltatorii au înţeles că nu mai poate fi vorba de verva anilor anteriori crizei şi s-au adaptat noilor cerinţe: locuinţe low cost.

„Începând din 2012, unii dezvoltatori au avut curajul de a iniţia noi proiecte rezidenţiale sau de a continua proiecte îngheţate în urmă cu patru-cinci ani. Puţinii dezvoltatori activi din piaţă ridică construcţii cu structură de beton armat, de înălţime medie, cu locuinţe la 450-500 euro/mp. Este puţin probabil să scadă costurile de construcţie în viitorul apropiat, dar este rezonabil să anticipăm o evoluţie pozitivă a preţului de vânzare al unităţilor noi”, consideră analiştii români de la The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

În prezent, stocul de locuinţe noi se măreşte prin două modalităţi: dezvoltatorii puternici, care au reuşit să supravieţuiască anilor de criză, investesc în extinderea ansamblurilor mari sau dezvoltatorii nou intraţi în piaţă construiesc blocuri mici, în cartiere şi în zonele cu reputaţie.

Programul Prima Casă a avut un impact puternic asupra preţurilor

Pentru 2014, băncile anticipează o scădere a numărului de solicitări pentru creditele prin programul Prima Casă, din cauza noilor reglementări – limitarea programului guvernamental la împrumuturile în lei măreşte costurile cu circa 20%, comparativ cu un credit similar în euro. Având în vedere impactul pe care l-a avut în piaţă programul susţinut de stat, specialiştii nu exclud o ajustare a preţurilor, de-a lungul anului ce abia a început, însă aceasta ar putea fi neglijabilă, întrucât există numeroase alte semne de stabilizare.

Vezi continuarea articolului aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus