PRETURILE LOCUINTELOR DE LUX ISI CONTINUA SCADEREA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In perioada de boom imobiliar, numerosi romani au facut credite bancare pentru ridicarea unor locuinte de lux sau a unor vile de vacanta. Acum, constransi sa isi achite creditele prefera sa isi vanda proprietatile facand reduceri foarte mari pentru a nu fi nevoiti sa piarda proprietatea in favoarea bancii.

Valentin Mădulărea vrea să vândă casa pe care a construit-o din economii. Are 70 de metri pătraţi şi o curte generoasă. Se gândea că o să ia pe ea 155.000 de euro, dar piaţa l-a făcut să fie mai realist.

La ora acutală, este la un preţ de 150.000. Pe parcurs, se mai poate negocia uşor. Aş mai lăsa un 10.000”, spune acesta.

Agenţii imobiliari spun că cei care s-au îndatorat prea mult în perioada creditelor doar cu buletinul sunt acum încolţiţi de datorii şi nevoiţi să taie serios din preţ.

Există şi situaţii cu adevărat disperate. În decembrie anul trecut, o vilă a fost scoasă la vânzare cu 1,2 milioane de euro. În lipsa unui cumpărător cu putere financiară şi mai ales aflat sub presiunea unor datorii, proprietarul a reuşit să o vândă, recent, însă cu doar 450.000 de euro.

La fel se întâmplă cu proprietăţile de la munte. O pensiune din Poiana Braşov se vinde cu un milion de euro. Un preţ bun pentru nouă camere, două apartamente, o sală de conferinţe, un centru de relaxare şi un restaurant, spun agenţii imobiliari.

„Acum circa 11 ani s-a construit această proprietate, într-o perioadă de avânt economic, erau o perioadă foarte bună pentru investiţii”, spune Adrian Munteanu, agent imobiliar.

Cei care se încăpăţânează şi ţin la preţ nu ies în câştig. Proprietăţile tot ajung de vânzare, dar banii sunt încasaţi direct de bancă.

Specialiştii spun că, în acest moment, oferta este mult mai mare decât cererea şi acesta este motivul pentru care proprietăţi cândva scumpe au preţuri mai bune. 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus