PRETURILE LOCUINTELOR DIN LONDRA CONTINUA SA SCADA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Piata imobiliara londoneza inregistreaza cea mai slaba evolutie din ultimii sapte ani. Luna august a fost cea de-a cincea luna consecutiva din 2016 cand preturile locuintelor din Londra au scazut, relateaza tabloidul Bloomberg.

Declinul de 0,6% inregistrat in august, care a coborat pretul mediu la 580.930 de lire sterline (708.000 dolari), urmeaza unei scaderi de 1% in luna precedenta, potrivit datelor publicate sambata de LSL Property Services si Acadata.
 
Ritmul anual de crestere a incetinit la numai 2,2%, fiind cel mai scazut de la inceputul anului 2012.
 
Cea mai mare scadere a avut loc in cazul locuintelor scumpe din centrul Londrei, potrivit LST, analiza confirmata si de estimarile Savills, conform carora preturile locuintelor de lux vor scadea cu 9% in acest an, cel mai mult dupa 2008, in urma votului din iunie al britanicilor pentru iesirea din Uniunea Europeana.

Operatorul site-ului imobiliar Rightmove a sublinit la randul sau evolutia divergenta a pietei londoneze, in cel mai scump district, Kensington si Chelsea, avand loc un declin al preturilor de aproape 12% in ultimul an. Evolutia a fost determinata partial de introducerea recenta a unei suprataxe in cazul achizitiei de proprietati de lux.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus