PRETURILE LOCUINTELOR DIN ROMANIA AU CRESCUT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Conform datelor publicate de Eurostat(Oficiul European de Statistică), preţurile la locuinţele din România au urcat cu 4,9% în trimestrul doi al lui 2017 fata de precedentele trei luni.
In Uniunea Europeana, cresterea trimestriala a preturilor locuintelor a fost de 1,8%.
Cele mai mari creşteri anuale printre statele membre UE, ale preţurilor la locuinţe au fost raportate în Letonia (6,1%), Slovacia (5,6%) şi România (4,9%). 
In aceasta perioada singurele tari membre UE care au avut o scadere a preturilor locuintelor, au fost Ungaria si Belgia.

În T2 al lui 2017, comparativ cu perioada similară din 2016, preţurile locuinţelor au crescut cu 4,4% în Uniunea Europeană şi cu 3,8% în zona euro.

În rândul statelor membre, cele mai mari creşteri anuale ale preţurilor la locuinţe au fost raportate în Cehia (13,3%), Irlanda (10,6%) şi Lituania (10,2%), Letonia (9,6%), Bulgaria şi Suedia (ambele cu 8,6%), Slovenia (8,3%), Portugalia (8%), Ungaria (7,7%), Olanda şi România (ambele cu 7,2%), singura scădere fiind în Italia (minus 0,2%).

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus