PRETURILE TERENURILOR IN CRESTERE IN ACEST AN

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
IMOPEDIA.ro, principalul portal imobiliar din Bucuresti,  a stat de vorbă cu Ronald Wahrlich (Managing Director UNIQA Real Estate Management) şi Heinrich Reuss (Head of Asset Management CEE în cadrul aceleiaşi companii a grupului austriac UNIQA), despre potenţialul Bucureştiului în ochii investitorilor străini.

De-a lungul lui 2014, volumul investiţiilor în piaţa imobiliară din România a fost mai mare decât în orice al an ulterior crizei. Putem spune că ţara noastră a revenit pe harta investitorilor?

Da, cred că putem considera că România este din nou în lumina reflectoarelor, cel puţin între ţările din Europa Centrală şi de Est. Iar acest lucru poate fi demonstrat cu uşurinţă de activitatea pe care o putem vedea de la fereastra biroului din Floreasca Tower: observăm că se lucrează simultan la mai multe proiecte, despre care ştim că sunt ale unor dezvoltatori străini, din ţări diferite. În special Bucureşti începe din nou să atragă nu doar investitorii străini, dar şi mari chiriaşi, companii interesate iarăşi să îşi desfăşoare afacerile aici. Acesta este cu siguranţă un indicator de bază al unei creşteri economice ce se va resimţi la scară largă cât de curând.  

Un alt indicator important al situaţiei macroeconomice de aici este rata neocupării clădirilor de birouri, care este redusă în Bucureşti, comparativ cu alte mari oraşe dn această parte a Europei. Sigur, nu regăsim aceleaşi cifre în toate zonele Capitalei, dar în anumite părţi ale oraşului, aceasta este extrem de satisfăcătoare, cel puţin din punctul de vedere al unui investitor străin. Analizând separat fiecare zonă a Bucureştiului în parte, am observat că în special zona de nord atrage foarte multă activitate şi este în plină dezvoltare. Din acest motiv am hotărât să nu vindem Floreasca Tower, ci să profităm de această tendinţă în creştere. Credem foarte mult nu doar în potenţialul pe care îl are Bucureşti, dar şi în potenţialul acestei zone.

Sunteţi interesaţi şi de alte zone ale Bucureştiului?

Deocamdată suntem foarte mulţumiţi că ne aflăm în partea de nord, în special pentru că rata de neocupare a clădirilor de birouri de aici a scăzut în ultimul an cu circa cinci procente, ajungând la 15%. Acest fapt ne demonstrează că ne aflăm în locul potrivit, mai ales că suntem în apropierea staţiei de metrou. Din punctul nostru de vedere, Floreasca Tower are o poziţie foarte bună. Cu privire la alte zone ale Bucureştiului, considerăm că acestea se descurcă mai greu sau (în cel mai bun caz) la fel ca şi zona de nord, astfel că la momentul acesta considerăm că aici este locul perfect.

Stire integral aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus