PREVIZIUNI PENTRU DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII DIN CAPITALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Directorul pentru infrastructura din Primaria Capitalei, Ion Dedu sustine ca in aprilie 2015 se vor finaliza lucrarile la sistemul de pasaje din Piata Presei Libere. Ion Dedu a declarat pentru ZF, ca unul dintre cele mai importante proiecte de infra­structură care vor fi de­marate de Primăria Capitalei în 2015 vizează lărgirea stră­zii Fabrica de Glucoză, urmarindu-se astfel decongestionarea traficului deloc usor din zona Pipera.
„Este una dintre cele mai dificile zone. Proiectul va ameliora şi situaţia actuală de pe strada Dimitrie Pompeiu. Zona se va aglomera şi mai mult în următorii ani pentru că vor fi finalizate încă 3-4 clădiri de birouri, plus un cartier rezidenţial. Plus că toată zona dincolo de şoseaua Petricani este antamată pentru un proiect imobiliar de mari dimensiuni. Este nevoie neapărat de această lărgire“, a explicat Dedu.
Referitor la proiectele aflate in faza de constructie, cel din Piata Presei Libere si cel din Piata Sudului, s-a precizat ca vor fi gata in 2015.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus