PRIMA CASA 2014 - VEZI CE S-A INTAMPLAT IN ACEST AN

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Circa 25.000 români şi-au cumpărat o locuinţă cu ajutorul său, majoritatea fiind însă din Bucureşti şi împrejurimi (aproape o 40% dintre solicitări). Totodată, a urcat numărul celor care a optat pentru un apartament nou: o treime dintre clienţi şi-au investit banii într-o locuinţă construită după anul 2008.

Programul Prima Casă continuă să fie un adevărat catalizator al tranzacţiilor imobiliare de pe segmentul rezidenţial: de-a lungul anului 2014, au fost acordate circa 25.000 garanţii, în valoare totală de aproximativ 900 milioane euro. Potrivit reprezentanţilor FNGCIMM, valoarea medie a finanţării este de circa 36.000 euro.

Toamna lui 2014 a adus o creştere de 52% a numărului de garanţii acordate, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Între septembrie şi noiembrie, numărul solicitărilor acceptate a urcat la 7.567 (de la 4.975, în toamna lui 2013), în timp ce valoarea finanţărilor a crescut cu 59% (de la 174 milioane euro, la 278 milioane euro).

„Evoluţia portofoliului de garanţii şi a creditelor garantate aferente confirmă faptul că acest produs financiar răspunde cerinţelor pieţei, la data de 15 decembrie a.c., FNGCIMM IFN SA având înregistrate un număr total de 130.000 contracte de garantare, încheiate în perioada 2009-2014, valoarea finanţărilor susţinute fiind de aproape 5 miliarde euro”, arată reprezentanţii Fondului Naţional de Garantare.

Cele mai multe solicitări provin din Capitală şi împrejurimile sale

Pentru Programul Prima Casă, instituţia a primit solicitări de garantare din toate judeţele ţării, însă cele mai multe dintre acestea provin din Bucureşti şi zonele adiacente. Topul pe judeţe în funcţie de numărul de solicitări primite se prezintă astfel:

  • Municipiul Bucuresti (27,3% din total, respectiv 35.000 dosare)
  • Judeţul Ilfov (8,8% din total, respectiv 11.500 dosare)
  • Judeţul Cluj (7% din total, respectiv 9.100 dosare)
  • Judeţul Timis (6% din total, respectiv 7.600 dosare)
  • Judeţele Iaşi şi Constanţa (fiecare cu aproximativ 5%  din numărul total de dosare)

„Majoritatea finanţărilor garantate, de aproximativ 32%, au o valoare de până la 30 mii euro, 25% sunt cuprinse între 30 mii – 40 mii euro, 24% au o valoare de peste 50 mii euro şi 19% sunt cuprinse între 40 mii şi 50 mii de euro”, detaliază oficialii.

Vezi stirea originala aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus