PRIMA CASA A REPREZENTAT IN 2015 MAI MULT DE JUMATATE DIN PIATA REZIDENTIALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In 2015, in topul celor mai căutate apartamente  au fost cele cu 2 camere, urmate de cele cu 3 camere, iar modalitatea preferată de plată a fost creditul „Prima casă“, în proporţie de aproximativ 42%, potrivit datelor unei companii imobiliare.

Anul 2016 are toate premisele să reprezinte un an în care vom vedea mai multe investiţii rezidenţiale, iar per total estimăm creşteri de până la 50% ale unităţilor vândute”, a declarat reprezentantul aceleiasi companii imobiliare.

Totusi, daca programul guvernamental Prima Casa 2016 nu va continua, cresterea pietei rezidentiale, credem noi, va fi incetinita, cel putin in prima parte a opririi programului, pana bancile vor iesi in piata cu credite similare cu cele din programul Prima Casa
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus