PRIMA CASA 2013

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Creditul PRIMA CASA

Se adresează persoanelor fizice care doresc un credit pentru achiziţia sau construirea unei locuinţe în cadrul programului guvernamental Prima Casă , care fie nu detin in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia nicio locuinta, indiferent de modul si de momentul in care a fost dobandita, fie detin in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia cel mult o locuinta, dobandita prin orice alt mod decat prin Programul Prima Casa, in suprafata utila mai mica de 50 mp.

Avantajele acestui credit:

- rata lunara mica (efort financiar redus) prin costurile reduse şi perioada mare de creditare (30 ani) si în plus poti beneficia de o reducere de dobândă , in functie de banca.

- avans minim 5%

- fara comision de analiza dosar

- aprobarea creditului inainte de gasirea locuintei

Beneficiari:

- sa ai minim 18 ani

- sa indeplinesti criteriile programului guvernamental Prima Casa

- sa indeplinesti conditiile de eligibilitate solicitate de banca

Destinatie:

- achiziţionarea unei locuinţe finalizate

- achiziţionarea unei locuinţe nefinalizate, aflată în diverse faze de construcţie , destinata achizitionarii dupa finalizare

- achiziţionarea unei locuinţe noi aflate pe teritoriul României, înscrisă în Cartea Funciară

- construirea unei locuinţe viitoare în regim individual sau de asociatii alcatuite din minimum 2 beneficiari.

Moneda de acordare: RON, EURO

Avans minim: 5%

Suma maximăpână la 95% din preţul de achiziţie, fără a depăşi:

- 57.000 EUR sau echivalent RON în cazul creditelor acordate pentru locuinţe finalizate

- 66.500 EUR sau echivalent RON în cazul creditelor acordate pentru locuinţe noi, construite în baza autorizaţiilor eliberate după 22.02.2010 şi pentru locuinţele viitoare ce urmează să se construiască de către beneficiari individuali.

 

Termen  : minim 10 ani, maxim 30 ani

Garantii:

- ipoteca asupra locuintei (si asupra terenului cand este vorba de o locuinta viitoare) finantata prin credit, în favoarea statului roman si a băncii

Asigurari: (in functie de banca)

asigurarea obligatorie a imobilului ipotecat,  cesionată în favoarea statului roman, reprezenta de Ministerul Finantelor Publice şi a băncii, pe toată perioada de creditare.

Asigurarea facultativa a imobilului achiziţionat din credit, cesionată în favoarea statului roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, şi a băncii, pe toată perioada de creditare

- asigurarea de viata, facultativa

- asigurarea lucrarilor de constructii-montaj pentru imobilul cu destinatie de locuinta aflat in constructie, incheiata cu o societate de asigurare agreata de banca, avand ca beneficiar titularul creditului

Asigurare de şomaj (opţional). Astfel, în caz de pierdere involuntară a locului de muncă, invaliditate totală şi permanentă sau incapacitate temporară de muncă, creditul nu devine o povară. Împreună cu asigurarea de şomaj, emisă contra cost, ţi se va emite şi o asigurare de viaţă, de care beneficiezi gratuit.

 

Conditii obtinere credit Prima Casa: costuri, venituri acceptate, comisioane

- solicitantul si sotul/sotia pot participa doar cu venituri acceptate de banca

- constituire dosar credit: 0%

- gestiune lunara: 0%

- evaluare imobil: tarif perceput de evaluatorii agreati de banca

- comision de gestiune anuala datorat FNGCIMM: calculat de banca

- rambursare anticipata: 0%

 

Documente necesare:

-  acte de identitate (pentru solicitant, membrii familiei şi, după caz, pentru persoanele care participă cu veniturile lor la credit, denumite coplătitori)

-  certificat de căsătorie sau hotărâre de divorţ, dacă este cazul (copie)

- documente care atestă realizarea de venituri (pentru solicitant şi, după caz, pentru coplătitori; documentele diferă în funcţie de tipul de venit realizat)

- documente care atestă existenţa avansului: antecontract de vanzare-cumparare, chitanţă autentificată la notariat, etc.

- documente privind alte credite/carduri de credit/overdraft pe care le are solicitantul la alte bănci, dacă este cazul

-  Declaraţia pe propria răspundere autentificată, că la data solicitării creditului, solicitantul nu deţine, în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia, nicio locuinţă, indiferent de modul sau momentul în care a fost dobândită, fie deţine în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia cel mult o locuinţă, dobândită prin orice alt mod decât prin Programul Prima Casa, în suprafaţă utilă mai mică de 50m².

 

Documente imobil:

-  precontractul de vânzare-cumpărare a imobilului

-  actul de proprietate asupra imobilului ce face obiectul vânzării (copie)

- Declaraţia pe proprie răspundere a vânzătorului, conform Legii 10/2001, că bunurile imobiliare respective nu sunt revendicate şi că nu există litigii în legătură cu acestea

-  extrase din documentaţia cadastrală (copie)

-  Certificat de eficienţă energetica

 

Paşii pe care trebuie să-i urmeze solicitantul pentru obţinerea creditului:

 -  prezentarea documentelor privind veniturile, în vederea analizei

-  verificarea dacă sunt îndeplinite condiţiile pentru suma solicitată

-  după depunerea acestor acte (inclusiv documentele privind imobilul ce se achiziţionează şi antecontractul de vânzare-cumpărare, în cazul în care a fost găsit imobilul), se semneaza cererea de credit

-  un evaluator agreat de banca va evalua imobilul care se aduce în garanţie

-  informarea solicitantului dacă împrumutul a fost aprobat sau respins

- după aprobarea creditului, se semneaza contractul de credit, contractele de garanţie, poliţele de asigurare ale imobilului, etc.

-  dupa semnarea actului de vanzare –cumparare la Notarul Public, banii sunt pusi la dispoziţie în contul curent, de unde se vor transfera, într-o singură tranşă sau mai multe, conform contractului de credit, în contul vânzătorului.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus