PRIMARIA MANGALIA A CASTIGAT UN SECTOR DE PLAJA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Primăria Municipiului Mangalia a câştigat, recent, un sector de plajă, la licitaţia organizată de Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral. Plaja are o suprafaţă de 6153 mp şi este situată în apropierea Portului Turistic Mangalia

Autorităţile locale intenţionează să amenajeze în zona respectivă o plajă publică destinată, în special, locuitorilor oraşului. Municipalitatea va întreţine plaja prin lucrări de igienizare şi ecologizare, amplasarea de coşuri de gunoi şi alte acţiuni specifice, pe toată durata sezonului estival.

„Primăria Mangalia a făcut acest demers exclusiv pentru locuitorii oraşului, pentru a le asigura acestora un sector de plajă publică, cu acces gratuit, fără a fi nevoiţi să plătească şezlongul sau alte servicii impuse de agenţii economici deţinători de plaje. Considerăm că ar fi necesară schimbarea legislaţiei în domeniu, astfel încât administraţiile locale cu acces la litoralul Mării Negre să beneficieze gratuit de anumite sectoare de plajă, fără a fi nevoite să participe la licitaţiile organizate de Apele Române”, a explicat primarul oraşului Mangalia, Radu Cristian.

Primăria a participat la această licitaţie în urma numeroaselor solicitări primite de la cetăţeni privind amenajarea unei plaje publice gratuite a oraşului.


citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus