PRIMARIILE VOR CERE APROBARE AUTORITATILOR SPECIALE PENTRU OFERTELE DE VANZARE A TERENURILOR DE LANGA GRANITA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Recenta lege a vânzării terenurilor agricole le ridică semne de întrebare autorităţilor şi celor care deţin proprietăţi în zona de graniţă, pentru ca aceasta restricţionează vânzarea şi cumpărarea suprafeţelor extravilane aflate la cel mult 30 de kilomeri depărtare de frontieră. Vizaţi sunt nu doar cetăţenii străini, ci şi cei români.
Noua lege a terenurilor agricole impune un plus de birocraţie persoanelor care deţin proprietăţi în apropierea graniţei de stat, deoarece la vanzarea acestora va fi nevoie de un aviz al unitatilor din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, mai precis al SRI, SIE, SPP.
Legea a fost promulgată de către Preşedintele României, urmând să fie publicată în Monitorul Oficial. Prevederile referitoare la zona limitrofă graniţei afectează aproape 180 de localităţi din Bihor.Citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus