PRIMAVARA, PERIOADA OPTIMA PENTRU VANZAREA LOCUINTEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Vrei să îţi vinzi locuinţa, dar nu ştii care ar fi cel mai bun moment pentru a scoate oferta în piaţă? Chiar acum este momentul potrivit, spun specialiştii locali, susţinuţi de cei internaţionali. Cumpărătorii sunt mai numeroşi şi mai receptivi în această perioadă a anului, iar soarele şi natura reuşesc să îmbunătăţească aspectul oricărei proprietăţi. Însă vânzătorii trebuie să înţeleagă că o locuinţă nu se vinde doar pentru că este primăvară şi să nu neglijeze alte aspecte.
Una dintre regulile nescrise ale pieţei imobiliare spune că lunile de primăvară sunt cele mai potrivite din tot anul pentru a scoate o locuinţă la vânzare. Explicaţiile sunt numeroase, iar motivele sunt variate, însă cererea este cea care dictează: clienţii aflaţi în căutarea unui cămin sunt mai motivaţi în această perioadă a anului, între marile concedii din an (cel din dedicat sărbătorilor de iarnă şi cel din timpul verii). Iar acestă regulă nu este valabilă doar în piaţa din România, ci şi în Europa sau în Statele Unite ale Americii.
Majoritatea clienţilor caută să îşi cumpere noua locuinţă în lunile de primăvară, pentru a putea începe eventualele lucrări de reparaţii şi reamenajare, astfel încât acestea să se încheie până la începutul toamnei. Pe de altă parte, familiile cu copii preferă să achiziţioneze până în luna iunie, pentru a se putea muta şi renova pe perioada vacanţei de vară, când copiii pot rămâne la bunici. Motivele sunt diverse, însă statisticile conduc la aceeaşi concluzie: vânzările ating un vârf în lunile de primăvară, iar mai bine de jumătate dintre cei care se mută efectiv într-un nou cămin o fac la începutul verii.
„În lunile de primăvară observăm o creştere de aproximativ 20% a traficului pe portalul www.imopedia.ro , faţă de perioada septembrie-decembrie. Cumpărătorii îşi caută locuinţe chiar şi în mini-vacanţa de Paşte – în aceste zile nu observăm variaţii semnificative ale traficului de vizitatori, ba mai mult, pe anumite segmente se înregistrează o uşoară creştere a traficului”, arată Răzvan Muntean, General Manager IMOPEDIA.ro.

Citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus