PRIMUL CARTIER VERDE DE LUX DIN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In zona Otopeni-Tunari, se va dezvolta un cartier rezidential verde de lux, primul de acest gen din Romania. Proiectul imobiliar Amber Gardens va fi unul de mari dimensiuni, cu 60 de case pasive construite dupa principiile designului bioclimatic.
Preturile unei astfel de locuinte cu cca 250mp locuibili si un teren de 650 mp incep de la 230.000 de euro plus TVA, insa nu trebuie sa uitam ca aceste case au clasa energetica A si consumul lor energetic este cu 90% mai mic decat una incadrata la nivel energetic C.
„Locuinţele Amber Gardens consumă cu 90% mai puţină energie faţă de o locuinţă clasa C şi de 5 ori mai puţin decât o locuinţă clasa A. Costul anual al energiei folosite este aprox. 630 de euro. Locuinţele certificate la nivel de performanţă energetică C ajung la cheltuieli de 3.889 euro pe an, cele cu un nivel de performanţă A – 1857 euro, iar casele care se califică pentru o ipotecă verde, 939 euro pe an”, explică reprezentanţii Amber Gardens.
Casele proiectului rezidential verde vor avea o izolaţie foarte buna, cu un minim de punţi termice sau deloc, aport de căldura din energie solară şi surse de căldură interne, un nivel excelent de etanşeitate, precum şi o bună calitate a aerului interior. 
Romania Green Building Council (RoGBC) a acordat proiectului Amber Gardens prima certificare de "Casa Verde". 


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus