PRIMUL PAS IN REALIZAREA PROIECTULUI CERNIKA PARC A FOST FACUT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Investitia de 5 milioane de euro facuta de compania Liebrecht&wooD a avut ca scop realizarea unui drum care leaga Cernica de autostrada A2. Drumul cu o lungime de 4km, a fost realizat intr-un an si jumatate si a fost finatat integral din banii companiei Liebrecht&wooD, activa pe piata imobiliara din Romania dar si in alte tari precum Polonia si Rusia. Drumul reprezinta o facilitate si pentru locuitorii zonei nu numai pentru cei care vor sa ajunga in Cernika Parc.
Compania belgiana a dezvoltat in Romania proiectul Fashion House Outlet si isi doreste sa duca la bun sfarsit si complexul Cernika Parc care se va fi dezvolta pe o suprafata de 34 ha din lotul de 60 ha detinut de grupul si va include un centru outlet sub brandul Fashion House, un hypermarket, o galerie comerciala traditionala, un magazin DIY, un magazin de mobila, un magazin de articole sportive si altele.
"Bucurestiul este inca un oras inchis si vrem prin aceste proiecte sa il deschidem. Proiectul rezidential vrem sa il incepem anul viitor, ca si centrul comercial. Bineinteles pe partea rezidentiala vom incepe cu o etapa pilot. 2015 va fi anul hartogarariilor, iar anul viitor vom pune piatra de temelie”, a spus Patrick Van Den Bossche, care a mentionat ca proiectele din Romania vor fi realizate cel mai probabil prin imprumuturi bancare, dar nu peste mai mult de 50% din cost.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus