PRIN PROGRAMUL NAŢIONAL DE CADASTRU ŞI PUBLICITATE S-AU INREGISTRAT GRATIS APROXIMATIV 800.000 DE PROPRIETATI IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
ANCPI(Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara), a înregistrat, prin Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023 (PNCCF), aproximativ 800.000 de  proprietati imobiliare.
ANCPI este o instituţie aflată în coordonarea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.
Programul naţional se derulează în toate judeţele ţării, cărţile funciare fiind eliberate gratuit pentru cetăţeni.
Programul naţional de cadastru şi carte funciară, gestionat de ANCPI, are ca scop înregistrarea gratuită a tuturor proprietăţilor imobiliare din România într-un registru unic, şi se derulează la nivelul întregii localităţi sau la nivel de sector cadastral, prin lucrări contractate de către ANCPI/primării.
De la începutul acestui an, au fost inregistrate gratuit 140.000 de imobile, 386.298 în anul 2017, 192.606, în anul 2016, iar între anii 2005-2015, au fost înregistrate 78.272 de imobile.
În 2018, pentru implementarea Programului naţional, ANCPI, prin oficiile teritoriale, a transmis primăriilor posibilitatea de a încheia contracte de finanţare a lucrărilor de înregistrare sistematică, suma alocată fiind majorată la 155.000 lei, comparativ cu 150.000 de lei, în 2017 şi 135.000 de lei, în 2016.
Obiectivul Programului naţional de cadastru şi carte funciară este înregistrarea gratuită a tuturor imobilelor (terenuri, clădiri şi apartamente) din România în Sistemul integrat de cadastru şi carte funciară, gestionat de ANCPI. Programul naţional este finanţat din veniturile proprii ale ANCPI (peste patru miliarde de lei), dar şi din fonduri externe nerambursabile, obţinute prin Programul Operaţional Regional (în cuantum de peste 300 de milioane de euro). De asemenea, în cadrul acestui proiect, o altă sursă de finanţare poate fi bugetul local al primăriilor.


stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus