PRIVILEGIATII ANULUI 2015-CLIENTII BANCARI CU CREDITELE IN LEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Educatia financiara este absolut necesara, dar din pacate in Romania sunt putini clienti care urmeaza sfaturile consultantilor financiari. In ultimii ani, acestia au incercat sa explice romanilor ca cele mai rentabile imprumuturi sa fie realizate in moneda nationala. Desi la inceput creditele in valuta pareau mai avantajoase, multi dintre clienti au ajuns practic in imposibiliatate de plata, deoarece acestea au crescut considerabil. 
Anul acesta a început cu un curs nefavorabil pentru toţi posesorii de credite în monedă străină, indiferent dacă a fost vorba despre cei cu credite în euro, dolari sau franci elveţieni. Încă din prima zi a anului, leul s-a depreciat faţă de dolarul american, continuând trendul ultimelor luni ale lui 2014. Aceeaşi situaţie s-a întâlnit şi în cazul francului elveţian, care a încheiat anul trecut mult mai puternic decât leul, anticipând situaţia dramatică în care au ajuns posesorii acestor credite în prima lună a acestui an. Per total, leul s-a depreciat cu 0,5%, ceea ce nu este neapărat îngrijorător, dacă ne raportăm la traiectoriile altor monede.
Inceputul lui 2015 este perioada in care se recalculeaza dobânda, pentru contractele de credit pentru persoane fizice. Se estimeză o diminuare a dobânzilor cu 1,3%, conform spuselor specialistilor.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus