PROBABILITATEA SCUMPIRII CREDITELOR IN LEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Evoluţia ROBOR, de la începutul lunii septembrie, a fost una crescătoare. Acest lucru se traduce în posibile creşteri de rate, pentru posesorii creditelor în lei. Aceste modificări nu sunt însă imediat aplicabile, ci la prima ajustare operată de bănci.
În intervalul 1-18 septembrie, indicatorul ROBOR, cel la care se raportează aproape toate băncile atunci când calculează dobânda creditelor în lei, a crescut la 1,89%. Este un salt important, în primul rând pentru este vorbim despre o creştere de 0,6% faţă de acum trei luni şi despre depăşirea pragului psihologic de 2,5%. De asemenea, această majorare este cu atât mai importantă cu cât marchează o întărire a tendinţei de creştere. La începutul anului, indicele ROBOR a scăzut o perioadă chiar sub 2%. În acest context, posesorii de credite în lei se pot aştepta la creşterea ratelor, în momentul în care băncile vor opera o recalculare.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus