PROCESUL DE PREDARE-PRIMIRE ARE O IMPORTANTA DEOSEBITA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Receptia locuintei este un ultim pas inainte de mutare, care trebuie neaparat facut desi multi au tendinta sa treaca peste el. Specialistii din domeniu sfatuiesc clientii sa nu omita importanta acestuia. 
Cu importante consecinţe pe termen lung, procesul de predare-primire a apartamentului este ultimul pas, înainte de mutare. Recepţia apartamentului scoate la iveală eventualele probleme care ar putea apărea după mutare. Mai mult, acest pas dezvăluie cât de flexibil şi deschis este dezvoltatorul, cât de dispus este să asculte doleanţele clienţilor.
Recepţia apartamentului are, de obicei, două forme: la nivel de vicii aparente, când clientul vine singur şi constată starea apartamentului la momentul la care îl preia, dar şi la nivel de eventuale vicii ascunse, noul proprietar venind însoţit de aceasă dată de un expert tehnic, în măsură să întreprindă şi verificări pentru depistarea unor vicii ascunse.
Dezvoltatorii serioşi, cu renume în piaţă, permit clienţilor să vină însoţiţi de orice tip de specialist (expert în hidroizolaţii, instalaţii, structură de rezistenţă etc.), dar clientul ar trebui să se intereseze îndeaproape de pregătirea persoanei alături de care vine.
Verificarea tehnică este a doua etapă şi cea mai importantă, iar natura verificărilor se realizează în funcţie de fiecare speţă în parte. De exemplu, pentru apartamentele aflate la ultimul etaj, clientul are trebui să vină însoţit de un expert în terase şi acoperişuri. Totodată, dezvoltatorii de încredere oferă la recepţia apartamentului un manual de utilizare a apartamentului, în care sunt clar menţionate toate detaliile necesare pentru o bună funcţionare şi întreţinere.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus