PROFITUL INVESTITIILOR BURSIERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In primele noua luni ale anului, investitiile pe bursa au avut un profit total mai mare cu 70% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar cifra de afaceri a avansat cu aproape 40%. Aceste raportări pozitive vin ca urmare a unor eforturi susţinute de a readuce România în vizorul investitorilor. În plus, evenimente de pe piaţa bursieră locală ne-au propulsat în topurile Europene, atrăgând atenţia asupra unui BVB în continuă expansiune.
Profitul pe care BVB l-a marcat, în primele nouă luni ale acestui an, a fost de 9,33 milioane lei, cu 71% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Tot în intervalul ianuarie-septembrie, cifra de afaceri a fost de 18,8 milioane de lei, un avans de 38,5% faţă de perioada similară a anului trecut.
La finalul lunii septembrie 2013, toate activele BVB se situau la un nivel de 103,84 milioane de lei. Numărul companiilor listate la BVB, care au înregistrat profit în acest răstimp, se ridică la 56, iar 39 dintre acestea au obţinut câştiguri mai mari decât în perioada similară a lui 2013, arată un raport Intercapital Invest. Pe lista companiilor cu cele mai bune rezultate se numără în special reprezentanţi ai sectoarelor de energie şi utilităţi (Transelectrica, Transgaz, Romgaz si Conpet).
Alte companii cu rezultate bune vin din sectorul farmaceutic (Biofarm, Antibiotice, Zentiva si Farmaceutica Remedia) dar şi companii precum Banca Transilvania, SIF Moldova, BVB, Vrancart, Socep, Artrom, Santierul Naval Orsova, Cemacon şi Comelf. Momentan, 71 de companii listate la BVB au prezentat datele financiare. Din acest total, doar o treime a reuşit totuşi un grad de îndeplinire a bugetului pe 2014 de minim 75% pe partea de profit. Aceste cifre vin ca urmare a eforturilor susţinute pentru a aduce piaţa locală în vizorul investitorilor.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus