PROGRAM GUVERNAMENTAL DE SUCCES: PRIMA CASA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Prima Casă s-a dovedit a fi si in 2014 un program reusit, continuand sa fie cel mai popular şi mai performant program guvernamental. Aproximativ 25.000 români şi-au cumpărat o locuinţă cu ajutorul său, majoritatea fiind însă din Bucureşti şi împrejurimi (aproape o 40% dintre solicitări). Totodată, a urcat numărul celor care a optat pentru un apartament nou: o treime dintre clienţi şi-au investit banii într-o locuinţă construită după anul 2008.
In 2014, au fost acordate circa 25.000 garanţii, în valoare totală de aproximativ 900 milioane euro. Reprezentanţii FNGCIMM au precizat ca valoarea medie a finanţării este de circa 36.000 euro. 
In Capitala si vecinatate au fost inregistrate cele mai multe solicitari. Un top al judetelor din punct de vedere al solicitarilor Prima Casa ar arata cam asa: Municipiul Bucuresti (27,3% din total, respectiv 35.000 dosare), judeţul Ilfov (8,8% din total, respectiv 11.500 dosare), judeţul Cluj (7% din total, respectiv 9.100 dosare), judeţul Timis (6% din total, respectiv 7.600 dosare), judeţele Iaşi şi Constanţa (fiecare cu aproximativ 5%  din numărul total de dosare).

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus