PROGRAMUL PRIMA CASA CONTINUA IN 2016

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Majorarea plafonului de garantare pentru programul Prima Casă cu 200 milioane lei a fost aprobata de Guvern, pe fondul unei cereri foarte mari. Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, a declarat ca în şedinţa de săptămâna viitoare va fi discutată modificarea programului Prima Casa pentru anul 2016.
Proiectul de hotărâre prin care majorează plafonul de garantare pentru programul Prima Casă cu 200 milioane lei în acest an, faţă de cele 2,6 miliarde lei existente a fost aprobat de Executiv.
Plafonul de garanţii pentru programul Prima Casă va fi micsorat in 2016 la 1,5 miliarde lei, a declarat Ministrul Finanţelor, Anca Dragu.
Totodată, creditele se vor acorda în condiţii actualizate de cost. Astfel, rata dobânzii va fi ROBOR plus o marjă de 2%, faţă de 2,5% în prezent, restul condiţiilor rămânând neschimbate.
In 2016, se pot emite garanţii şi din diferenţa rămasă nealocată din plafonul anului curent, precum şi din diferenţa neutilizată până la 31 decembrie 2015 din sumele alocate băncilor.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus