PROGRAMUL RABLA SI PENTRU LOCUINTE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
La unul din targurile imobiliare ce are loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, sunt prezenţi peste 100 de expozanţi şi mai mult de 5.000 de locuinţe finalizate în Bucureşti şi ţară, cu preţuri pornind de la 21.500 de euro.
Cum se schimbă casa veche cu una nouă?

Potrivit agentiei ce a venit cu aceasta propunere „Proprietarul care deţine o locuinţă veche şi doreşte să o schimbe cu una nouă va veni la noi în vederea evaluării, apoi stabilim un preţ de comun acord şi noi ne vom ocupa de vânzarea respectivă. Între timp, în baza acelui preţ, proprietarul alege din ofertele noastre o locuinţă care i se potriveşte şi achită eventuala diferenţă; desigur, dacă locuinţa veche are o valoare mai mare decât cea nouă, îi achităm noi diferenţa“, 
Compania care promovează acest produs l-a denumit „Upgrade Imobiliar“.
Concret, dacă s-a stabilit că pentru vechea locuinţă preţul de intrare în program este de 70.000 de euro, iar noua locuinţă costă 100.000 de euro, proprietarul nu mai trebuie decât să achite diferenţa de 30.000 de euro. „Dacă vechea proprietate este mai scumpă, proprietarul primeşte de la noi suma reprezentând diferenţa şi astfel îşi poate cumpăra, spre exemplu, o maşină“, a declarat reprezentatul companiei ce promoveaza acest concept

Vezi restul stirii aici:


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus