PROIECT-CODUL DE PROCEDURĂ FISCALĂ: TRANZACTII DE PESTE 5.000 EURO ANUNTATE ZILNIC LA FISC

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Fiscul va fi instiintat zilnic daca au loc tranzactii de peste 5.000 Euro efectuate de catre Banci, cazinouri sau agenti imobiliari. Aceasta prevedere apare in noul Codul de Procedură Fiscală. Pana acum, instiintarile erau facute de doua ori pe luna. Prin aceasta procedura inspectorii vor să ştie în fiecare moment care sunt instituţiile sau firmele prin care trec sume mari de bani. Dar acest lucru, atrage dupa sine altele, multi fiind de parere ca trimiterea zilnica a fiselor catre ANAF necesita cheltuieli in plus. „Vor creşte costurile afacerii, fiecare bancă, contabilitate, avocatură, firmă de audit va trebui să aibă o persoană care raportează şi una care o controlează, ca să nu cumva să uite”, a spus Gabriel Biriş, consultant fiscal.
Băncile vor trebui să anunţe şi ele, zilnic, datele de identificare ale persoanelor fizice sau ale firmelor care deschid sau închid conturi, precum şi operaţiunile în lei sau în valută ce depăşesc 5.000 de euro. Acum, datele privind operaţiunile derulate prin conturile bancare sunt transmise numai Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor. Legea nu permite ca aceste informaţii să fie date mai departe ANAF.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus