PROIECT DE LEGE ANPC IN BENEFICIUL CLIENTILOR BANCARI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
ANPC(Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului) are in vedere un proiect de lege prin care bancile ar trebui sa renunte la unele drepturi pe care le au si sa sprijine clientii bancari prin o putere mai mare decizie in intocmirea regulilor contractuale. Tot prin acest proiect de lege se doreste ca riscurile sa fie asumate de catre client impreuna cu institutia bancara, schimbarea monedei in care a fost acordat creditul sa se realizeze la cererea clientului iar penalizarile sa se efectueze in functie de situatia financiara a clientului. Pe scurt, aceast proiect de lege se doreste a fi in avantajul clientului si care daca ar ramane in imposibiliate de plata, ar trebui sa primeasca o propunere de solutionare din partea consultantilor bancari.
„Returnarea sau transferarea către creditor a garanţiei sau a veniturilor obţinute din vânzarea garanţiei este suficientă pentru rambursarea totală a creditului”, se arată în proiectul de lege. 
„În cazul în care consumatorul ori soţul/soţia acestuia se află în şomaj, i s-a redus drastic salariul sau a decedat, dobânda penalizatoare nu poate depăşi cu mai mult de două puncte procentuale rata dobânzii aplicate în momentul în care creditul nu înregistra restanţe. Prin reducere drastică a salariului se înţelege cel puţin 15% din valoare, iar dobanda penalizatoare limitata la doua puncte va fi perceputa pana la incetarea evenimentului care a generat reducerea veniturilor, dar nu mai mult de 12 luni. In caz de deces, perioada nu poate fi mai mica de 6 luni”, se arată în raport.
Reprezentantii ANPC propun ca pentru a evita riscul valutar, la cererea clientului sa existe posibilitatea convertirii creditul in alta moneda.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus