PROIECT IMOBILIAR DE 270 MILIOANE EURO REALIZAT DIN INVESTITII PUBLICE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Proiectul "Cartierul pentru Justitie" ce se va realiza din bugetul de investitii publice al MDRAP (Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice) presupune construirea unui complex urbanistic destinat sediilor unor institutii apartinand sistemului judiciar.
Prima optiune pentru dezvoltarea proiectului "Cartier pentru Justitie", este in opinia ministrului Dezvoltarii, Liviu Dragnea, terenul situat vis-a-vis de Tribunalul Bucuresti.
Pentru finalizarea acestui proiect este nevoie de aproximativ 270 milioane Euro, sursa de finantare fiind bugetul MDRAP si o perioada de 5 ani. Proiectul va demara in acest an si se intentioneaza ca in apropiere de acesta sa se realizeze un complex cultural si de agrement si, de asemenea, cateva cladiri inalte pentru birouri.

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus