PROIECT IMOBILIAR IN INSOLVENTA PRELUAT DE ALPHA BANK

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Ansamblul rezidential Asmita Gardens, amplasat în apropierea intersecţiei dintre Calea Văcăreşti şi Splaiul Unirii, va intra in protofoliul AGI-RRE Participations 1 Limited, o subsidiara a grupului elen Alpha Bank. 
Din cauza nerespectarii planului de reorganizare impus de Alpha Bank, creditorul majoritar al proiectului Asmita Gardens , a cerut in 2011 intrarea in insolventa a acestuia.
AGI-RRE Participations 1 Limited, a preluat complexul rezidential de la Convergence Development Limited şi Saiyad Muzaffar Hussain.
"AGI-RRE a preluat ansamblul rezidenţial în contul creanţei, astfel că datoriile pe care AGI-RRE le avea de recuperat de la Asmita au fost convertite în acţiuni. Datoriile se ridică la circa 40 de milioane de euro", a declarat Remus Borza, partener coordonator al firmei Euro Insol, administratorul judiciar al complexului imobiliar.
Se spera ca in urma tranzactiei, Asmita Gardens va iesi din insolventa la inceputul anului viitor.
Asmita Gardens, unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale din Romania, cuprinde 7 blocuri turn cu pana la 25 de etaje, 800 de locuri de parcare, 
spatii comerciale si un imens complex spa.
În urma operaţiunii, creditorul va deţine 99,996% din complex, iar foştii acţionari câte 0,002%. Alpha Bank nu este la prima mişcare de acest gen, banca preluând prin mai multe vehicule de investiţii şi alte proiecte imobiliare.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus