PROIECT: LOCUINŢE DE SERVICIU PENTRU CADRELE MEDICALE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Proiectul de hotărâre referitor la procedurile de achiziţie a unităţilor locative cu destinaţia de locuinţe de serviciu pentru cadrele medicale care îşi desfăşoară activitatea în cadrul spitalelor aflate în administrarea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) este in plina desfasurare.
Conform informatiilor publicate pe site-ul Primariei Capitalei, se doreste achizitia a 500 de unitati locative, pentru angajatii care îşi desfăşoară activitatea în 19 spitale aflate în administrarea CGMB(Consiliul General al Municipiului Bucureşti), prin ASSMB (Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti).
Vor fi achiziţionate 94 de garsoniere şi 406 de apartamente cu două şi trei camere. Identificarea unităţilor locative şi negocierea preţului sunt atribuţiile unei comisii, ai cărei membri vor fi numiţi de primarul general al Capitalei.
Locuinţele care vor fi cumpărate, din bani publici, pentru medici, rezidenţi, asistenţi medicali şi infirmieri, trebuie să fie situate pe raza Municipiului Bucureşti, în apropierea staţiilor de metrou şi să fie grupate în blocuri sau ansambluri de locuinţe.
Acest proiect de act normativ are la bază o expunere de motive a primarului Capitalei şi un raport de specialitate al Direcţiei Generale Investiţii din cadrul PMB, redactate în urma solicitării depuse de ASSMB.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus